Produse noi

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de compania Fancourier Express. Produsul se va livra la adresa comunicata de client.

Costul transportului 

Pentru clientii aflati pe raza resedintelor de judet si in general a oraselor mai importante taxa de transport este de minim 25 ron (cu T.V.A.) pentru primul kg, de la al doilea kg in sus se adauga 1 ron cu tva / kg. (EX. 3KG = 27 RON)

Pentru clientii aflati in afara resedintelor de Judet, mai mult de 15 km suplimentari ori a oraselor importante, la taxa de 25 ron se adauga o taxa suplimentara in functie de distanta la care se afla de ruta curierului. Taxa suplimentara va fi comunicata in prealabil clientului iar daca acesta o va accepta comanda va fi onorata.

In cazul in care clientul considera ca taxele de transport sunt prea ridicate, acesta poate ridica personal coletul din cel mai apropiat centru Fancourier Express (adresa ii va fi comunicata) sau poate returna comanda fara nici un fel de obligatii.

Termenul de livrare

Livrarea se face in mod normal in termen de 24 - 72 de ore in functie de produsul comandat si de distanta.

In cazul in care produsul nu poate fi livrat in termenul de mai sus din motive obiective care nu tin de noi (de exemplu din cauza furnizorilor) noi nu raspundem de neplacerile create.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.