Produse noi

Termeni și condiții de utilizare

Web site-ul  www.powerboard.ro - este operat si administrat de SC SEBAROM SERV SRL, Societate cu Raspundere Limitata. Adresa postala a firmei este -Ploiesti, Str. Rapsodiei, nr 4,  jud. Prahova

Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe www.sebaromserv.ro  sunt valabile in limita stocului. Echipa utilajeprofi face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Ne rezervam dreptul de ne alege clientii in functie de suma comandata , de problemele verbale, posibilele amenintari adresate echipei noastre, ne posibilitatea fraudei aduse firmei noastre.

 

CONDITII DE UTILIZARE


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.powerboard.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

SC SEBAROM SERV SRL si partenerii sai furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC SEBAROM SERV SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SC SEBAROM SERV SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.sebaromserv.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens.
Site-ul www.powerboard.ro este gazduit de serverele societatii TLH SRL.

Societatea SC SEBAROM SERV SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
SC SEBAROM SERV SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.powerboard.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor în cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE


Prin accesarea site-ului www.powerboard.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC SEBAROM SERV SRL , comunicarea se realizeaza în mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC SEBAROM SERV SRL  in modalitate electronica, incluzând si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)


Intregul continut al site-ului www.powerboard.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC SEBAROM SERV SRL  si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC SEBAROM SERV SRL  si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Ecristal a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC SEBAROM SERV SRL  sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE


Societatea SC SEBAROM SERV SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC SEBAROM SERV SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE


Pe site-ul www.powerboard.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC SEBAROM SERV SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati în drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII


Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile în vigoare.
SC SEBAROM SERV SRL  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SC SEBAROM SERV SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC SEBAROM SERV SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC SEBAROM SERV SRL  si partenerilor sai, sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC SEBAROM SERV SRL  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.powerboard.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR


SC SEBAROM SERV SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC SEBAROM SERV SRL   nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.powerboard.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC SEBAROM SERV SRL  nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE


SC SEBAROM SERV SRL  nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
SC SEBAROM SERV SRL  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC SEBAROM SERV SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. SC SEBAROM SERV SRL  nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, SC SEBAROM SERV SRL  nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insosite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea Sebarom Serv SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri în ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC SEBAROM SERV SRL  in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII


Site-ul www.powerboard.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile".
Societatea SC SEBAROM SERV SRL  nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
SC SEBAROM SERV SRL  nu ofera nici un fel de garantie.

RETURNAREA:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC SEBAROM SERV SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produsul a fost folosit, nu mai este pe gustul clientului dupa ce a fost folosit, etc.

    Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
    SC SEBAROM SERV SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
    Costul transportului produselor de la SC SEBAROM SERV SRL catre client si de la client catre SC SEBAROM SERV SRL revine in responsabilitatea clientului.

Pentru orice detalii, neintelegeri va rugam sa ne contactati.

SISTEM DE PLATA CU CARDUL

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

In cazul platilor online in rate prin carduri de cumparaturi este necesar sa stiti numarul ratelor maxim este de 6 RATE  pentru fiecare dintre cele 5 banci partenere, in masura in care doriti sa activati si aceste servicii.

Avantajul considerabil al acceptarii platilor in rate este faptul ca SC SEBAROM SERV SRL va plati dobanda, clientul ramane cu rate egale fara dobanda, banca urmand a recupera creditul in rate lunare fara dobanda de la detinatorul de card.

ATENTIE !

PLATILE IN RATE FARA DOBANDA VOR TREBUI FACUTE CU CARDURI DE LA URMATOARELE BANCI:

1 - TRANSILVANIA

2 - BCR

3 - BRD

4 - ALPHA BANK

5 - PIRAEUS BANK

IN CAZUL IN CARE CARDUL DE CREDIT ESTE DE LA ALTA BANCA - SE POATE FACE PLATA DOAR INTEGRALA (NU RATE) !

COMISIONANELE DE MAI JOS VOR FI PERCEPUTE SI ACHITATE DE FIRMA NOASTRA - DUMNEAVOASTRA VETI PLATI IN RATE EGALE PE 6 LUNI PRODUSUL FARA DOBANDA (TREBUIE DOAR SA RESPECTATI RATELE CU BANCA LA CARE AVETI EMIS CARDUL DE CREDIT).

Mai jos este afisata lista comisioanelor pentru fiecare banca partener:

Numar rate

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Star BT

1,9%

2,8%

3,5%

4,2%

5,0%

5,7%

6,1%

6,9%

7,9%

8,6%

9,1%

BCR

2,0%

2,6%

3,0%

3,4%

3,8%

4,3%

4,6%

5,2%

5,7%

6,1%

6,5%

BRD Finance

1,3%

2,0%

2,4%

2,7%

3,2%

4,7%

5,2%

6,2%

Alpha Bank

2,0%

2,5%

2,9%

3,3%

3,7%

4,2%

4,6%

5,0%

5,4%

5,8%

6,2%

Piraeus Bank

1,2%

2,0%

2,4%

3,0%

3,4%

3,8%

4,4%

4,7%

5,3%

5,7%

6,3%

Costurile din prezenta oferta nu contin TVA.

Politica de Confidenţialitate şi Protecţie a datelor cu caracter personal

 
Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de VÂNZĂTOR numai în scopul declarat al acestui site.

Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea şi procesarea comenzilor (accesare comandă, confirmare, facturare, livrare), eventualele promoţii şi buletine informative periodice dacă aţi fost de acord cu înscrierea la newsletter.

Vânzătorul se obligă să nu facă publice şi să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale, excepţie fac solicitările organelor de control abilitate.
 
Datele Vânzătorului: S.C. SEBAROM SERV SRL cu sediul social în Ploiesti, Strada Rapsodiei, nr4, blc 143, scb, ap37, înregistrată la Registrul Comerțului din Bucuresti cu nr J29/291/2011, cod fiscal 28113794
 
" SEBAROM SERV SRL" colectează de la clienţii săi următoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:
 
1)Date necesare facturării/livrăriicomenzilor, furnizate în mod voluntar, respectiv nume, prenume, adresă de facturare/livrare, telefon.

Aceste date sunt partajate cu companiile de curierat: ex Fan Courier, Poşta Română etc.
 
2)Adresa de e-mail necesară clienţilor pentru accesarea propriului cont creat pe site-ul www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro şi pentru modificarea datelor de facturare/livrare.
 
3)Adresa de e-mail, nume şi prenume, în scopuri de marketing, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor şi a buletinelor de informare pentru vizitatorii care optează pentru înscrierea la newsletter.

Aceste date sunt partajate cu site-uri terţe care sunt în concordanţă cu Directiva 95/46/EC, dar şi cu agenţia de marketing care gestionează campaniile pentru site-ul www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro
 
4) Toate datele cu caracter personal din e-mail-ul de confirmare comandă/formular garanţie/formular retur (respectiv adresă e-mail, nume, prenume, adresă facturare/livrare) se păstreazăîn scopul comunicării cu clientul pentru rezolvarea anumitor situaţii ce ţin de retur, garanţieş.a.m.d
 
5) În cazul în care clientul optează pentru plata online a contravalorii comenzii/contractului, acest lucru se realizează prin soluţia integrată, ex: Eu Platesc.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci româneşti şi străine sub siglele Visa şi MasterCard cu condiţia ca băncile emitente să le fi activat pentru plata online.
" SEBAROM SERV SRL"nu solicita si nu stochează în niciun fel informaţii referitoare la cardul bancar al clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

Excepţie de la această prevedere este situaţia în care ne veţi furniza detaliile contului dvs bancar pentru o rambursare în cazul returnării unui produs, caz în care vom colecta şi prelucra aceste date.
 
6)Cookies, partajate cu: ex Google Analytics, Google Adwords şi Facebook Ads. Vă rugăm să citiţi Politica de Cookies.
Pentru toate scopurile declarate mai sus clientul trebuie să îşi dea acordul explicit pentru procesarea datelor cu caracter personal, în caz contrar scopul nu poate fi atins.
Conform legii677/2001 şi a Directivei privind protecţia datelor cu caracter personal 95/46/EC, clienţii " SEBAROM SERV SRL" beneficiază de dreptul de acces, intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de portabilitate a datelor şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Totodata, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea acestora (dreptul de a fi uitat).
Pentru exercitarea acestor drepturi, clienţii se pot adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la punctul de lucru al firmei(..) sau prin e-mail, la sebaromserv@gmail.com
SEBAROM SERV SRL va comunica măsurile adoptate sau informaţiile solicitate, cu respectarea termenelor prevăzute de legislaţia în vigoare.
De asemenea, este recunoscut dreptul clienţilor de a se adresa justiţiei.
Dacă unele din datele furnizate de clienţi sunt inexacte, sunt rugaţi să ne informeze cât mai curând posibil prin e-mail, la adresa sebaromserv@gmail.com.
 
Măsuri de securitate pentru protecţia datelor cu caracter personal
1) Existenţa unei clauze de confidenţialitate în contractul angajaţilor împuterniciţi să prelucreze date cu caracter personal.
2) Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate, cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.
3) Certificat de securitate instalat pe serverul pe care sunt colectate datele cu caracter personal.
4) Afişarea politicii de confidenţialitate pe site-ul companiei: www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro
5) Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de către angajaţii companiei " SEBAROM SERV SRL"prin introducerea unui username şi a unei parole de identificare(parolele nu se afişează în clar pe monitor).
6) Conturile angajaţilor care nu mai fac parte din cadrul companiei " SEBAROM SERV SRL"vor fi şterse.
7) Orice accesare a bazei de date este înregistratăîntr-un fişier de acces.
8) Datele cu caracter personal nu se stochează mai mult decât este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate.

DATELE PERSONALE PE CARE LE PRELUCRAM
 
 
Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.
Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.
 
www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
 
      • Nume și prenume;
 
      • E-mail;
 
      • Număr de telefon;
 
      • Detalii de facturare și plată.
 
 
 
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:
 
 
1. Comenzi www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro
 
      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs;
      • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs.;
      • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
      • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura.
 
 
2. Suport www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro
 
      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica;
      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema;
      • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei;
      • Detalii IP & sesiune pe www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe evoMAG.ro.
 
 
3. Funcționarea site-ului www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro
 
      • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet;
      • Informații cont www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro

– informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-uri www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro să vă ofere o experiență personalizată.
 
 
Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter:
 
      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal;
      • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.
 
 
 
4. Comportament online
 
      • Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies.
 
 
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei SC SEBAROM SERV SRL (www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro) situată în România.

Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la S.C. Sebarom Serv S.R.L. care se află în Romania.

MailerLite operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politică de confidenţialitate MailerLite.
 
 
Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
 
 
 
Eu Platesc.ro – furnizori servicii de plata online;
Google Analytics – furnizor analiza trafic site;
Fan Courier, Urgent Cargus - furnizori servicii de curierat.
 
 
Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul.

După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.
 
Pentru comenzile de pe www.powerboard.ro / www.mercane.ro / www.sebaromserv.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate.

După 10 ani aceste date vor fi distruse.
 
 
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la sebaromserv@gmail.com.
 
 
 
Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail sebaromserv@gmail.com.

Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

Va multumim anticipat!