Produse noi

  • La reducere!

Generator Portabil POWER BANK, Baterie de 50 AH, Statie de Incarcare, HYUNDAI HPS-600

Generator Portabil POWER BANK, Baterie de 50 AH, Statie de Incarcare, HYUNDAI HPS-600

3.800,00 RON
3.490,00 RON Economiseste 310,00 RON
cu TVA
Cantitate

PLATA CU CARD IN RATE Visa Mastercard Paypal American Express Discover JCB

Generator Portabil POWER BANK, Baterie de 50 AH, Statie de Incarcare, HYUNDAI HPS-600

1. INSTRUCTIUNI DE PROTECTIE

Vă rugăm să acordați atenție următoarelor instructiuni, înainte de a utiliza acest produs, în caz contrar, acesta poate deteriora dispozitivele dvs. electronice sau poate cauza un pericol.

Observați toate intrarile / ieșirile dispozitivelor dvs.electronice. Pentru a evita pericolul de incendiu sau de electrocutare, respectați toate caracteristicile tehnice de pe generator și produsele pe care intenționați să le utilizați.

1) Acest generator este echipat cu bateriereîncărcabila cu ioni de litiu, așa că se impune atenție deosebită asupra funcționării, stocării și livrării echipamentului.

2) Reîncărcați numai cu încărcătorul specificat de producător. Un încărcător potrivit pentru un anume tip de baterie poate crea un risc de incendiu atunci când este utilizat cu alte încărcătoare.

3) Încărcați-l într-un loc ventilat, nu puneți acest produs în apă, nu aruncați sau deteriorați acest produs pentru a nu provoca stricaciuni în interior.

4) Păstrați acest produs și accesoriile aferente într-un loc sigur, care nu este accesibil copiilor. Nu-l expuneți la foc deschis sau alte surse de căldură pentru a evita deteriorarea.

5) Evitați să atingeți priza de încărcare / descărcare cu obiectele metalice. În caz contrar, va provoca un scurtcircuit și rănirea utilizatorului.

6) Nu impiedicati functionarea ventilatorului. Ventilația necorespunzătoare poate provoca deteriorarea generatorului.Pentru o buna ventilatie, nu depozitați nimic deasupra generatorului atat in timpul depozitariicat si în utilizare.

7) Nu dezasamblați echipamentul, nu-l expuneți la socuri mecanica, nu-l încălziți peste 40 ° C sau incinerați deoarece exista riscul de incendii, explozii și arsuri.

8) Inspectați in mod regulat echipamentul pentru a identifica depunerile de murdărie, praf sau umezeală.

9) Acest echipament generează curent electric similar unei prize normale de perete. Vă rugăm să-l utilizați cu atenție la fel ca în cazul utilizării unei prize de curent alternativ pe perete.

10) Nu introduceți obiecte straine în portul de ieșire sau în orificiile de ventilație.

11) Orice reparație trebuie efectuată de producător sau de un agent de reparații autorizat pentru a evita pericolul. Nu încercați să înlocuiți bateria internă cu altceva decât bateria de înlocuire autorizată disponibilă de la HYUNDAI.

12) Utilizați stația electrică numai cu acumulatori special desemnați. Utilizarea oricărui alt pachet de baterii poate crea un risc de rănire și incendiu.2. DESCRIERE GENERALA

Acest generatorestealcatuit din baterii reîncărcabile cu litiu-ion, circuit invertor și sistem de gestionare a bateriei (BMS). Suportă încărcarea de la sursa de alimentare, panou solar și, de asemenea, se poate descărca prin AC&DC și cu o interfață de pornire a autovehiculului folosind mașini cu emisie 4.0L sau mai mici, pentru a vă oferi o sursa convenabila de curent, eficient și în siguranță în timpul călătoriilor, operațiuni în aer liber, in caz de cutremur, urgență medicala sau întrerupere a curentului electric.Domeniu de aplicatie:

Port USB: Telefon inteligent, MP3 player, Cameră digitală, Tabletă, E-reader, etc.

Porturi de ieșire DC 12V: lampă LED, etc.

Port de ieșire: Aparate electrice, cum ar fi televizoare, laptopuri, plita electrica, etc.( aparatele electrice pe care intenționați să le utilizați trebuie să fie mai mici decât puterea de ieșire continuă a dispozitivului).
(HPS-300: 300W / HPS-600: 500W / HPS-1100: 1000W / HPS-1600: 1500W)


Continutul pachetului de prezentare

Generator             – 1 buc

Incarcator             – 1 buc

Manual de instructiuni     – 1 buc

Incarcator solar         – optional

Clema de pornire         – optional

Greutate (kg)    6.2    7.5    13    16

5 Produse

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa