Ninebot by Segway Z10

Roata de 18", Ninebot by Segway Z10

10.500,00 RON
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

PLATA CU CARD IN RATE Visa Mastercard Paypal American Express Discover JCB

Ninebot by Segway Z10

O experienta off-road de neuitatIndeplinind dorinta ta pentru viteza mare, Ninebot by Segway Z10 nu va dezamagi entuziasmul tau de a calatori.

Nu exista un alt produs Segway mai rapid ca acesta. Ramai aventuros, calatoria ta distractiva va incepe.

Avand cea mai mare autonomie dintre toate produsele Segway, aceasta "camila a drumurilor" iti va permite sa explorezi mai mult in calatoriile tale.

Roata de 18" cu structura puternica, echipata cu o anvelopa pneumatica groasa de 4.1", furnizeaza aderenta crescuta atat in traficul urban, cat si in locurile "off-road".

Ia-ti Z10-le tau, sa inceapa aventura!Ninebot by Segway Z10 este creat sa-ti ofere experiente de neuitat, atat in traficul urban, cat si in locurile „off-road”. Avand o anvelopa pneumatica groasa de 4.1″, vei beneficia de o calatorie stabila, fara sa iti faci griji vreodata in legatura cu micile obstacole ale drumului – poate fi utilizat cu usurinta in aceste conditii: noroi batatorit, drumuri pietruite, pante si denivelari.

Cea mai importanta caracteristica a acestui vehicul avansat este viteza maxima de pana la 45 km/h, care iti va satisface nevoia de viteza. Tare, nu-i asa? Mai mult decat atat, Ninebot by Segway Z10 este creat sa fie o „camila a drumurilor”, care iti va permite sa faci o calatorie de pana la 90 de km cu o singura incarcare.

Lampile LED cu inductie optica automata, stopurile frana si lumina ambientala de pe aparatoarea rotii, iti vor asigura o calatorie sigura. Ninebot by Segway Z10 este echipat cu Sistem Inteligent de Management al Bateriei, ce permite bateriei sa nu se supra-incalzeasca, sa intre in supra-voltaj si sub-voltaj, garantand astfel ca acumulatorul ramane in conditie perfecta. Urca-te pe Ninebot by Segway Z10, sa mergem intr-o aventura!

1 Obiect

Fisa tehnica

Putere:
1800 W
Autonomie:
90 KM
Greutate:
25 KG
Viteza Maxima:
45 KM /H
Roti:
18 INCH
Dimensiune Produs:
457 x 530 x 178 mm
Greutatea maxima:
150 KG
Acumulator:
995 Wh

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa