• Pret redus

Ninebot by Segway ONE S2

Ninebot by Segway ONE S2

Design unic minimalist pentru a da frau liber imaginatiei tale

3.300,00 RON
2.950,00 RON Economiseste 350,00 RON
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

PLATA CU CARD IN RATE Visa Mastercard Paypal American Express Discover JCB

Ninebot by Segway ONE S2

15.jpg

Design unic minimalist pentru a da frau liber imaginatiei tale

Laterala libera a vehiculului iti permite sa iti folosesti imaginatia si creativitatea pentru a il customiza – etichete, graffiti, vopsea, este alegerea ta!

Protectie pentru distractie indelungata


Mai mult decat la moda.

Ninebot One S2 este insotit de o multitudine de efecte luminoase ce pot fi setate cu ajutorul aplicatiei Ninebot, astfel incat sa iti pui o amprenta personala pe durata calatoriei, totodata afisand si starea nivelului bateriei in culori diferite.

Rezistent la conditii de drum si meteo diverse

Circuitul electric al Ninebot One S2 este inchis ermetic si dispune de IP54 impotriva conditiilor nefavorabile meteorologice, cum ar fi ploaia, dar si ale mediului inconjurator, cum ar fi noroiul.
Urca-te pe acest vehicul versatil si distractia nu va termina!


Doua compartimente pentru baterii

Ninebot One S2 este echipat cu 2 baterii, cate una pe fiecare parte laterala.
Vehiculul functioneaza normal, dar cu alte performante tehnice si doar cu o singura baterie, in cazul in care cealalta este scoasa din uz.

Viteza maxima 18 km/h

Limitarea vitezei se activeaza atunci cand nivelul de energie in baterie este scazut, ca si masura de siguranta

Autonomie maxima de 15 km

Aceasta poate varia in functie de greutatea utilizatorului, temperatura ambientala, conditiile suprafetei de rulare sau in functie de alti factori.

Greutatea neta a vehiculului de 10,5 kg

Usor de transportat pentru portabilitate maxima.

Atunci cand Ninebot One S2 este conectat la aplicatia mobila a telefonului tau, prin Bluetooth, poti afla date despre conditiile de deplasare, poti sa iti configurezi setari personale sau sa faci un update de firmware. De asemenea, te poti conecta la Comunitatea Ninebot printr-o retea de socializare ce include alti utilizatori de produse Ninebot, cu care poti imparti bucuria si distractia oriune, oricand.

Bluetooth 4.0, Apple 4S sau generatii urmatoare, IOS7.0 sau generatii urmatoare, compatibila cu iPhone, iPad si iPod Touch, optimizat pentru iPhone 5 si Android

17.jpg


Sistem inteligent de management al bateriei (BMS)

Sistemul de management al bateriei monitorizeaza starea fiecarei celule de baterie prezenta in vehicul, minimizand riscul si garantand pentru siguranta bateriei si protectia acesteia.

Acest sistem functioneaza in stransa legatura cu modul de Power-Off ce include si un modul de alarma.
Motor puternic si proprietati tehnice superioare

Puterea motorului poate atinge 500 W. Folosind tehnologie avansata cu invertor de unda sinusoidala, Ninebot One S2 atinge o viteza impresionanta de 24 km/h. Bateriile de ultima generatie te poarta pana la 30 de km, iar corpul vehiculului de numai 18 cm grosime ii confera o aerodinamica numai buna pentru dorinta ta de viteza.


Usor de depozitat in portbagajul masinii tale

Un astfel de monociclu auto balansat, usor si portabil, poate fi prietenul tau in orice excursie de weekend sau concediu. Asigura-te ca nu-l uiti acasa!


Siguranta si securitatea pe primul loc

Grupul Segway&Ninebot aduna impreuna peste 16 ani de experienta in domeniul vehiculelor cu auto balans si a algoritmilor de calcul in ceea ce priveste siguranta, detinand peste 400 de patente cheie in aceasta industrie. Toate produsele Ninebot & Segway sunt guvernate de standardele stricte ale companiei in ceea ce priveste siguranta.

16_1.jpg

URMARITI VIDEOCLIPUL PENTRU Ninebot by Segway ONE S2

1 Obiect

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa